Lamaia Verde in compozitia LemoSilhouette


Lamaia verde (lime) principalul ingredient din compozitia LemoSilhouette este un excelent arzator de grasimi, previne constipatia, scade colesterolul, detoxifiaza organismul si-l vitaminizeaza fiind recunoscut si demonstrat ca un autentic si eficient adjuvant in slabire.

Pentru energizare si accelerarea metabolismului, Dr Oz recomanda infuzia de lamaie

Pune 2 lamai şi 1 lime feliate in 8 cani cu apa si lasa-le la infuzat timp de 3-4 ore. Dr. Oz iti recomanda sa bei aceasta infuzie pe parcursul intregii zile daca nu ai afectiuni renale, biliare sau digestive.

Acest sfat functioneaza foarte bine pentru mentinerea greutatii si pentru mai mult tonus si energizare; Daca vrei, insa, sa slabesti, sa arzi mai multe calorii si sa "topesti" grasimile, este necesar sa maresti cantitatea de lamaie si sa umbli la dieta; Ceva mai simplu, mai eficient dar si mai sigur pentru sanatate este sa folosesti un extract uscat de lamie verde asa cum e cel din compozitia excelentelor pastile de slabit, LemoSilhouette.

Dieta Beyonce pentru detoxifiere si slabire cu lamaie

Dieta cu lamaie pentru detoxifiere si slabire este folosita de mai bine de 50 de ani dar a cunoscut un boom international abia anii trecuti cand a fost urmata de Beyonce care a slabit 9 kg in 14 zile.
Dieta foloseste din plin proprietatile sucului de lamaie dar este si extrem de restrictiva si niciun specialist nu o mai recomanda in zilele noastre.
Pe langa faptul ca este restrictiva, dieta Beyonce prin folosirea excesiva a sucului de lamaie duce la formarea de calculi renali.
Consumat in cantitati mari, lime-ul poate distruge smaltul delicat al dintilor facandu-i mult mai sensibili.

Profita de excelentele proprietati ale sucului de lamaie verde fara a te expune unor astfel de riscuri!

LemoSilhouette cu extract uscat de lamaie verde nu produce astfel de reactii este foarte sigura pentru sanatate si nu este contrindicata asemeni sucului stors din lamaie, celor cu probleme renale, biliare sau digestiv. Vezi aici cum slabest cu LemoSilhouette

Forum Lamaia Verde in compozitia LemoSilhouette

Te asteptam pe FORUM cu pareri despre LemoSilhouette, Pastile de Slabit cu Lamaie (lime) , cum slabesti cu lamaie verde, Cum slabesti cu LemoSilhouette? Adauga sau vezi comentarii si pareri despre Lamaia Verde in compozitia LemoSilhouette


Iti place ce-ai aflat?

Un comentariu:


  1. PUBG is the most popular video game of 2017, and just yesterday it released its version 1.0. In other words, it was successful even before releasing a final version. In Bluehole Studio’s PlayerUnknown’s Battlegrounds, we’re going to have another 100 participants on an island after parachuting. It is a giant stage, in which we fight another 100 participants, in an online shooter format.
    PUBG Mobile UC Generator

    RăspundețiȘtergere